Vaš sajt će sadržati HTML, CSS, jQuery...

KVIKS web dizajn

Bitno je da se Vaša prezentacija na internetu odradi kvalitetno, u skladu sa Vašim poslovanjem i da radi ono za šta je i predviđena, da na najbolji mogući način predstavi Vaše proizvode i usluge na internetu. Upravo to mi i radimo. Pažljivo slušamo Vaše zahteve, predlažemo najbolja moguća rešenja i kasnije ih realizujemo. Ali to nije sve (Kao u Top Shop reklamama)! Većina ljudi koji žele da posluju preko interneta i da se za njih sazna tim putem misli da je posao završen čim se sajt postavi na internet. NE! To je tek početak! Redovno ažuriranje sajta, postavljanje novih slika u galeriju, kreiranje tekstova, nagradnih igara, promocija koji će zainteresovati klijente su poslovi koji bi trebalo da budu svakodnevni. A kad posetioci navale na Vaše proizvode ili usluge i informišu se preko interneta, tako dobijamo i rezultate na Google pretraživaču gde se rangiramo sve više i više ka vrhu!

Saradnja dva tima!

Tim za Web dizajn i Marketing tim u KVIKS-u će Vam pomoći da izgradite posao kojim ste uvek želeli da se bavite ili da već razrađen posao dignete na viši nivo!

Naši projekti

Izrada kovanih i inox ograda - Luka Metal

Luka Metal

Izvanredna izrada kovanih i inox ograda. Poznati po kvalitetu koji traje i dizajnu koji upada u oko!

Apartmani Prijatelji na Jahorini

Apartmani Prijatelji

Apartmani Prijatelji su smešteni na jednoj od najlepših planina, na Jahorini! Budite slobodni da ih kontaktirate, što pre, jer kod njih je pravi odmor za dušu i telo.

Odgajivačnica Nemačkih doga - Empire of Titan's

Empire of Titan's

Odgajivačnica Nemačkih doga iz Srbije je vodeća odgajivačnica na ovim prostorima u ovoj rasi! Šampionska krvna linija njihovih pasa omogućuje da i Vi imate štene kakvo ste oduvek želeli.

Papirna galanterija - Celmax

Celmax

Celmax paprina galanterija se bavi proizvodnjom i distribucijom toalet papira, ubrusa, salveta i folija. Dobar kvalitet plus cena daju ovoj kompaniji veliku prednost u odnosu na druge proizvođače.


Enterijer | Eksterijer - Mazalić Co.

Mazalić Co.

Mazalić Co. kompanija se bavi gletovanjem, premazivanjem, krečenjem i uređivanjem stilski i savremeno više od 20 godina. Mi možemo i izmamićemo Vam osmeh na licu.


Kinološko društvo - Podunavlje Stari Banovci

KD Podunavlje

Kinološko društvo Podunavlje je osnovano 1993. godine i od 2009. godine organizuje nacionalne izložbe pasa svih rasa CAC. Mesto pored Dunava obezbeđuje im prelepe izložbe.


Graovac plastifikacija metala - Novi Banovci

Graovac Plastifikacija

Graovac firma se bavi plastifikacijom metala raznih oblika i dimenzija još od 1997. godine. Zbog veoma uspešnog i kvalitetnog posla imaju i odlične reference. Pogledajte...


SG Tehnokomerc - proizvodnja gumica za pneumatiku i hidrauliku i remont pneumatskih ventila za teretna vozila - Novi Banovci

SG Tehnokomerc

SG Tehnokomerc firma iz Novih Banovaca se bavi proizvodnjom gumica za pneumatiku i hidrauliku i remontom pneumatskih ventila za teretna vozila više od 30 godina. Budite u toku...